Wist je dat huisstofmijten ook in jou matras zitten.

Wat heel veel mensen niet weten is dat huisstofmijt, een haast onzichtbaar klein beestje, leeft in kussens, meubels, vloerkleden en voornamelijk in matrassen. Het zijn witachtige beestjes die behoren tot de spinachtige en nestelen zich graag in stof. De huisstofmijt kan een soort plaag zijn die overal ter wereld voor komt en woont het liefst op plekken waar het vochtig en warm is. Een temperatuur vanaf 23 graden Celsius is een perfecte leefomgeving. Vooral in de winter is er sprake van een toename van het aantal huisstofmijten die verschillende allergieën kunnen veroorzaken. Doordat het buiten kouder word, worden de huizen constant warm gestookt tot 23 graden. En dit is de ideale plek voor huisstofmijten en ongedierte . De huisstofmijt nestelt zich voornamelijk in het beddengoed en het matras, en dat is de goede reden om je matras eens grondig te laten reinigen door 123Bedcleaner. Als Symptomen zo als verstopte neus niezen, jeukende ogen langer aanhouden, kan er sprake zijn van allergie of astmatische bronchitis. Dit is de oorzaak van de aanwezige van miljoenen huisstofmijten.

Huisstofmijt kun je niet voorkomen maar met deze tips wel verminderen. Huisstofmijt is simpelweg niet te voorkomen, maar je kunt er wel zo veel mogelijk aan doen om het te verminderen. Twee tot drie keer per week stofzuigen en stoffen biedt al uitkomst. Als er geen stof ligt, krijgen huisstofmijten minder kans om zich te nestelen. Daarnaast is ventilatie uiterst belangrijk. Zet de ramen open en zorg ervoor dat de luchtvochtigheid daalt. Ondanks deze tips zullen de huisstofmijten in het matras niet zomaar verdwijnen. Daar moet je echt andere maatregelen voor treffen. 123Bedcleaner gaat de strijd aan tegen huisstofmijt en ongedierte.
Maak daarom een afspraak met 123Bedcleaner voor een gratis matras test. We gaan discreet met Uw persoonlijke gegevens om.

www.123Bedcleaner.nl

Altijd een hygiënische groet van 123bedcleaner.

Menu