Voordelen voor u voor bank, stoelen en trap/vloerkleed, autobank

Een bank, trap/vloerkleed, autobank reinigen is gebaseerd op vertrouwen: wij doen dit altijd met de grootste zorg. U kunt twee dingen doen nieuwe textiel, kopen of deze te laten reinigen. En natuurlijk is textiel laten reinigen altijd voordeliger.
Als u uw al deze textiel door 123bedcleaner laat reinigen heeft U altijd voordelen.
– Uw textiel gaat gewoon langer mee.
– Stofmijt en bacteriën worden verwijderd
– Het resultaat is verbluffend

Wij reinigen de gehele bekledingsstoffering volledig schoon. Dit is vaak het meeste effectief. Hierbij wordt het meubel eerst licht vochtig gemaakt. En indien het nodig is, wordt de bekleding besproeid met een specifiek reiniging middel, afhankelijk van de samenstelling van de aanwezige meubelstof op de zitbank en de mate van vervuiling en soort vervuiling. Dit zorgt ervoor dat het vuil geheel loskomt van de vezels.
Vervolgens wordt het toegepaste reinigingsmiddel en het losgekomen vuil met behulp van een professioneel reinigingsapparaat uit de meubelstof of bekleding opgezogen. Tot slot wordt het geheel met enkel schoon water met behulp van het sproei reinigingsapparaat nagespoeld tot diep in de vezels om alle restdeeltjes van vuil en reinigingsmiddel te verwijderen.

De tijdsduur van het drogen is afhankelijk van de samenstelling van de meubelstof en temperatuur in de woonkamer, eetkeuken, auto waarin het gereinigde meubel zich bevindt, zo’n 3 tot 6 uur ter indicatie. Autostoelen met veelal kunstvezels zijn natuurlijk sneller droog dan een hoekbank met een zware kwaliteit meubelstof.
We doen uiteraard het gehele zitmeubel waar het is voorzien van meubelstof compleet gereinigd. Dat is voor en achter inclusief rug en zitkussen, armleuningen en eventueel hoofd- en voetensteun, zodat u geen kleur verschil kan zien.

Menu